Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başhekim Yalçın Düker: Hastanemize en kısa sürede bir genel cerrahi uzmanı kazandıracağız”

Başhekim Yalçın Düker:  Hastanemize en kısa sürede bir genel cerrahi uzmanı kazandıracağız”

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yalçın Düker, Hastanemizin, ilçemiz ve yöresine en iyi hizmeti vermesi için elimizden geleni yapacağım” dedi. Hastanelerinde hâlen 35 yatak bulunduğuna dikkati çeken Düker, şunları söyledi:

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yalçın Düker, “Hastanemizin, ilçemiz ve yöresine en iyi hizmeti vermesi için elimizden geleni yapacağım” dedi. Hastanelerinde hâlen 35 yatak bulunduğuna dikkati çeken Düker, şunları söyledi:
“Hastanemizde 5 uzman, 5 pratisyen doktorumuz bulunuyor. Uzman doktorlarımızın branşları, ben dahil iki doğum ve kadın hastalıkları, dahiliye, çocuk hastalıkları ve anesteziden oluşuyor. İki diş doktorumuz var. Laboratuvarlarımız ve beş hemodiyaliz cihazımız hasta larımızın hizmetinde bulunuyor.”
Eski başhekim ve genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Oğuz Çatal’ın hastaneden ayrılmasıyla bu branşta açıklarının bulunduğuna dikkati çeken Düker, şöyle konuştu:
“Hastanemize bir genel cerrahi uzmanı atanmasını bekliyoruz. Bu branş açığımızı giderene dek Bandırma Devlet Hastanesi’nden yararlanmak istiyoruz. Yine aile hekimi açığımız var. Bunu da kısa sürede gidereceğimizi düşünü yorum. Laboratuvarlarımız ve röntgen cihazımız da vatan daşlarımıza en iyi hizmeti veriyor.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı